COVID-19 BEZPIECZNY HOTEL

W trosce o bezpieczeństwo naszych gości oraz pracowników wdrożyliśmy następujące procedury bezpieczeństwa sanitarnego:


BASEN, SAUNA I WELLNESS pozostają zamknięte i niedostępne.


RECEPCJA

  • pracownicy stosują maski ochronne i rękawiczki jednorazowe
  • regularnie dezynfekuje się ladę recepcyjną, klucze, terminale i powierzchnie wspólne
  • staramy się maksymalnie skracać procedury zameldowania i wymeldowania gości
  • udostępniony jest płyn do dezynfekcji dla gości oraz wywieszone są niezbędne instrukcje

POKÓJ HOTELOWY

  • obsługa stosuje maski ochronne i rękawiczki jednorazowe
  • pokoje są wietrzone i ozonowane w ramach sprzątania
  • dezynfekowane są wszystkie powierzchnie, klamki, armatura itp. w pokoju
  • bezwzględnie egzekwujemy zakaz przebywania w hotelu osób niezakwaterowanych
  • codzienne sprzątanie odbywa się jedynie na życzenie gości

RESTAURACJA, BAR

  • obsługa stosuje maski ochronne i rękawiczki jednorazowe
  • zwiększyliśmy odległości między stolikami do wymaganego dystansu społecznego
  • dezynfekujemy blaty, stoły, karty menu i wszystkie powierzchnie w pomieszczeniach
  • posiłki wydawane są w bufetach zgodnie z wymogami sanitarnymi.
  • udostępniony jest płyn do dezynfekcji dla gości

SALA ZABAW DLA DZIECI pozostaje nieczynna i niedostępna.


Dezynfekowane są regularnie również pomieszczenia ogólnodostępne, hol, łazienki, korytarze, windy i klatki schodowe.


MENU

Przystawki

Ryba wędzona z ziemniakami z ogniska i twarożkiem z koperkiem
12,-

Na zielono

Sałatka z kurczakiem i tymiankowym sosem vinegrette
21,-
Sałatka z serem feta
21,-

Zupy

Rosół z makaronem
8,-
Zupa kurkowa
12,-
Flaczki warmińskie
13,-
Zupa grzybowa
9,-
Zupa dnia
8,-

Dania domowe

Pierogi ruskie z cebulką
18,-
Pierogi z jagodami i słodką śmietanką
23,-
Pierogi z kaczką z sosem żurawinowym
20,-
Naleśniki z twarogiem i owocami
18,-
Tagiatelle z suszonymi pomidorami i szpinakiem
21,-
Spaghetti bolognese
23,-
Tagiatelle z kurkami i parmezanem
28,-

Nasze ryby

Sandacz z kurkami, frytkami i mix sałat
45,-
Lin w śmietanie z ziemniakami opiekanymi i białą kapustą
38,-
Pstrąg z patelni z ziemniakami opiekanymi, mix sałat
35,-

Dania z mięs

Polędwiczka wieprzowa w sosie pieprzowym z ziemniakami i kalafiorem
34,-
Grillowana pierś z kurczaka z gruszkowym chutne'y, frytkami i mix sałat
28,-

Desery

Puchar lodowy
12,-
Szarlotka
8,-
Ciasto dnia
8,-

***

OFERTY SPECJALNE

HOME OFFICE W HOTELU KORMORAN

ZABIERZ PRACĘ NA MAZURY

recepcja@mierki.eu

Kołatek 2 11-015 Olsztynek

89 519 51 00

Aby zobacyć naszą dokładną loalizację klknij poniższy przycisk:

>